Prøv ikke at snyde med den erhvervsrengøring

Der er mange måder, hvorpå man kan snyde med at drive virksomhed, og det vil vi ikke lære dig om i denne artikel helt konkret, men hvis du har tjekket nyhederne gennem tiden, vil du vide, at det kan dreje sig om alt fra regnskaber, moms, skat, virksomhedskonstellation med videre.

Det kan dog virke lidt flyvsk for de fleste, hvor man skal undersøge en given sag meget konkret, hvor man har en begrundet mistanke, før man finder noget, der kan være mistænkeligt.

Men der er også nogle sager, hvor snyderiet reelt set er noget, man kan se med det blotte øje, men hvor man alligevel forsøger at forsvare sig fra den givne medarbejders side eller ligefrem hele firmaets side.

Lad os prøve at føre dig mere ind i det med et eksempel om erhvervsrengøring i Blokhus.

Når man snyder helt direkte

Her kan det tænkes, at et firma har fået til opgave at ordne noget rengøring enten en enkelt gang eller over flere omgange, men hvor man så snyder på vægtskålen med, hvad man siger kontra, hvad man gør.

Det er bare ikke lige til at vide umiddelbart, hvis man ikke er bekendt med, hvad de gør – men nogle gange kan det godt ses med det blotte øje.

Det kan være alt fra, at der bliver sagt, at man bruger nogle rengøringsmidler, hvor man så bruger en billig art for at spare penge.

I andre tilfælde kan det være, at man umiddelbart kan se noget skidt tilbage, som der bliver påstået, at det ikke kan fjernes, eller det vil koste ekstra at fjerne det.

Man tager så det for pålydende, fordi man ikke ved bedre som kunde.

Det er ikke altid, at det er hele firmaet, der er i ledtog med dette snyderi, for det kan være den givne medarbejder, der forsøger at komme lettere i mål og snyde på den måde.