Lad din kiropraktor på Frederiksberg håndtere din krop

12 October 2020
Astrid Pedersen

Har du daglige smerter fra indeklemte nerver i ryg eller nakke, nedsat bevægelighed i dine led eller tendens til ubehagelig og invaliderende hold i nakken? Så bør du opsøge professionel behandling. Og denne kan eventuelt komme fra en dygtig kiropraktor.

Hvordan foregår kiropraktor behandling?

En kiropraktor vil opbygge dit behandlings forløb over din krop og dens individuelle problemstillinger. Således vil en hver kiropraktor behandling indledes med en grundig undersøgelse, og tage udgangspunkt i såvel manuelle objektive fund som din egen sygdomshistorie og udførlige røntgenbilleder. Du er således garanteret en behandling som tager alle tænkelige sikkerhedsforbehold.

Hvor finder jeg en kvalificeret kiropraktisk klinik på Frederiksberg?

Du bør vælge en kiropraktor som har klinik eller praksis i nærheden af din bopæl. Når din kiropraktor befinder sig i overskuelig afstand skal du ikke rejse langt for at få foretaget en behandling. Og det er meget smart hvis du kommer ud i en akut situation – for eksempel hvis din nakke sætter sig fast, eller du får en nerve i klemme.

Er du bosiddende på Frederiksberg bør du således vælge en kiropraktor som residerer på de kanter. Her kan du med fordel kontakte Kiropraktisk Klinik ved Geoffrey B. Dauscha, som har sin beliggenhed centralt på Gammel Kongevej.

Kiropraktor Geoffrey B. Dauscha er uddannet ved Canadian Memorial Chiropractic College og har siden 1973 drevet kiropraktisk klinik på Frederiksberg. Du er således garanteret en kiropraktor behandling i top klasse, udført af erfaren og særdeles kompetent kiropraktor når du vælger Geoffrey B. Dauscha som din kiropraktor.

Har du brug for yderligere hjælp kan Geoffrey B. Dauscha henvise til et bredt netværk af ligeledes dygtige akupunktører, fysioterapeuter, ergoterapeuter, massører, afspændingspædagoger, zoneterapeuter og lignende som kan supplere din kiropraktor behandling med yderligere terapi.

Du kan læse mere om Kiropraktisk Klinik ved Geoffrey B. Dauscha, og bestille tid til en indledende konsultation, via klinikkens hjemmeside dauscha-kiropraktor.dk

Flere Nyheder