Kan man male fliser i badeværelset? Ja, din fagmand ka’

24 November 2021
Athene Eriksen

advertorial

Kan man male fliser på badeværelset? Ja, helt bestemt! 

Er dine fliser begyndt at være lidt mere kiksede end cool og har du ikke tålmodighed, til at vente på at de bliver retro igen? Så kan det være en effektiv og prisvenlig løsning, at få malet fliserne på dit badeværelse. Eller dit køkken, entré eller brusekabine.

Materialet der bliver benyttet til den såkaldte ‘maling’ af fliserne, er nemlig det ofte omtalte: polyurethan. Med dennes vandsikre, slidstærke og flotte overflade, egner dette sig nemlig helt fantastisk, til mange diverse former for renovationer. Det vil sige for dig som kunde, at du kan foretage en komplet forvandling af dit hjem, ved blot at ringe til din foretrukne fagmand, som kan klare det hele til det halve. 

Holder ‘malingen’ af mine fliser?  

Ja det kan du tro. For at give dig en håndterbart sammenligningsgrundlag, så benyttes polyurethan også på eksempelvis overfladen af både. Dette bør jo nok tale for sig selv, men et andet eksempel som vi alle kender til, kan også være overfladen på vores badekar. Dette er både smukt, glat og stærkt, så du får resultater der holder. 

image

 

Hvad er fordelene ved at få malet mine fliser? 

Der er flere forskellige af slagsen. For det første, så er det både hurtigere og mere økonomisk, end hvis du vælger at skifte dem helt ud. Før disse er pillet ned, grundlaget er rettet til og de nye fliser er påsat, så er der hurtigt røget en del tid og penge i svinget. Derudover så kan polyurethan skabes, i alle de farver du drømmer om, for at give dit hjem et helt unikt udtryk af dig selv. Du kan tilmed få guld, sølv eller glitter lagt i blandingen og dette er dermed, både konger og dronninger værdigt. 

Kan man male fliser i badeværelset – Ja tak. 

Flere Nyheder