Har du prøvet et Everleigh & Me underlag?

Har du et eksklusivt og dyrt trægulv, som du gerne vil skåne? En babystol kan godt lave mange ridser. Det er også træls, når stolen kører rundt af sig selv og ikke bliver, hvor den skal. Desuden ved alle forældre også godt, at baby har tendens til at “grisse”. Det betyder, at baby ofte taber eller kaster med mad. 

Hvilken løsning er der så egentlig på disse problemer? Dine bønner er faktisk blevet hørt. Og svaret på dem er et smart og multifunktionelt Everleigh & Me underlag

Everleigh & Me underlag – hvad kan det?

Everleigh & Me stoleunderlaget findes i et utal af fine farver. Det har en diameter på 105 cm. Og så er det fremstillet i blødt og fleksibelt vinyl – naturligvis helt fri for BPA, ftalater og formaldehyd.

Underlaget fra dette nyere danske brand har rigtig mange fordele. Nogle af dem er:

* Skridsikkert

* Nemt at rengøre

* Skåner dit gulv 

* Nemt at tage med på farten

* Fås i mange farver 

* Elegant at se på 

* Absorberer ikke væsker 

* Kan let pakkes sammen og rulles 

Underlaget kan faktisk ikke blot bruges til at placere det under stolen. Det fungerer også rigtig godt som et tegneunderlag eller f.eks. til picnicturen. Der bliver ikke tegnet udenfor stregerne og ud på bordet. Og baby kan boltre sig på sikker vis i haven og ligge komfortabelt.

Køb dit Everleigh & Me underlag online

Et multifunktionelt Everleigh & Me underlag? Det lyder jo nærmest for godt til at være sandt. Dette skønne underlag. Men hvor køber jeg det så, tænker du nok? Der er flere butikker og webshops, der forhandler Everleigh & Me produkter. Én af dem er Loukrudt.

Hos Loukrudt finder du mange fine underlag fra dette danske kvalitetsmærke. I deres webshop er der altid gode priser at finde, og du får leveret dine varer rigtig hurtigt. Besøg webshoppen nu, og find dit favorit underlag.