Har du nogensinde smagt en Veuve clicquot champagne?

Der findes utrolig mange lækre slags champagne. Det kan være svært at vælge, lige netop hvilken man skal købe. Når man skal fejre en stor anledning. Eller når man får gæster på besøg.

Du kan læse med i denne artikel – og få gode råd til at købe en god flaske champagne. Du får også indsigt i, hvad Danmarks bedste champagne efter sigende er.

Vælg din champagne med omhu

Det er ikke nogen smal sag at vælge en god champagne. Slet ikke hvis du er ude i at vælge en lidt dyrere variant, end de billige mousserende vine som mange ofte drikker.

Champagne er noget helt andet. Faktisk må en flaske kun kaldes for champagne, hvis den kommer fra et specifikt område i Frankrig. Gør den ikke dette, er det ikke en champagne. Der er flere slags, der minder om champagne, men som ikke kaldes for det. 

Skal du have en virkelig lækker flaske champagne? Så er det en god idé at gå til din lokale vinhandler eller en specialbutik, hvor de virkelig har styr på sagerne. Så kan du nemlig være sikker på at få en skøn flaske til din særlige anledning. 

Veuve Clicquot er Danmarks bedste champagne 

Veuve Clicquot er en rigtig skøn kvalitetschampagne. Den kommer fra et verdenskendt champagnehus, som har nogle af de fineste bobler i verden. Den findes i et væld af forskellige udgaver. Der er noget for netop din smag, hvad enten du er til en klassisk champagne eller en rosé. 

Hvis du ikke lige har tid til et smut forbi vinhandleren, så kan du også købe din Veuve Clicquot champagne online. Der findes faktisk utrolig mange online vinbutikker, og flere af dem forhandler også den delikate Veuve Clicquot. Når du bestiller online, kan du blot læne dig tilbage og vente på din lækre flaske bobler leveres lige til døren.