Giv sexlivet en ny dimension med en fræk butt plug

Giv sexlivet en ny dimension med en fræk butt plug

Måske går du rundt og tror, at butt plugs kun er for homoseksuelle mænd? Så må du tro om igen. Butt plugs bruges nu om stunder af såvel heteroseksuelle som homoseksuele til at opnr større nydelse ved sex. Uanset om du dyrker anal eller vaginal sex, og uanset om du er mand eller kvinde, kan en butt plug give større og mere intens nydelse. I det følgende kan du læse om, hvad du kan opnå ved anvendelse af en butt plug.

Prøv en butt plug under sex

Hos mænd kan en butt plug, hvis den er anbragt rigtigt og har den rette størrelse og udformning stimulere prostata. Prostata stimulation hos mænd kan, ikke helt ulig G punkt stimulation hos kvinder, forlænge og forhøje nydelsen ved den orgastiske tilstand, og tage dig til helt ekstatiske højder. Dette betyder ikke, at du er bøsse – blot at du har opnået en ny form for nydelse. Kvinder, som har isat butt plug under vaginalt samleje, kan opnå større følsomhed i vagina. Samtidig kan en butt plug øge stramheden – til glæde for manden. Begge parter kan således have stor glæde af en butt plug.

Find butt plug online i den rette størrelse

Hvis konceptet butt plug er helt nyt for dig, bør du starte med en lille model, og så langsomt arbejde dig opad. I starten kan det være en noget anspændt oplevelse. Derfor anbefales det, at du køber et start sæt med butt plugs i flere størrelser, så du kan prøve dig frem. Og du behøver ikke at gå i en sex shop for at finde det. Hos Belugi.dk – Nordens største leverandør af sexlegetøj og erotik tilbehør – finder du et kæmpe udvalg af butt plugs i flere størrelser, faconer og materialer. Du kan vælge og vrage imellem butt plugs i glas eller silicone, og med eller uden vibration.

Se hele udvalget af butt plugs på Belugi.dk