Find en professionel maler i Nyborg

20 October 2021
Miranda Denise Rendboe

advertorial

Find en professionel maler i Nyborg

Skal badeværelset, stuen eller hele hjemmet males? Det kan også være, at det er erhvervslokalerne, så er der hjælp at hente hos Maler Kanonen i Nyborg. Trænger huset eller lokalerne til en opfriskning i forbindelse med flytning, nyt look eller bare fordi, de trænger? Du skal måske endda have lidt vejledning i forhold til farverne, så er det også noget, de hjælper med. 

Malerkanonen findes i det meste af landet, så det er dem, du skal henvende dig til. Og hvorfor så det? Fordi de har over 10 års erfaring, er uddannede, du får 3 års garanti på det arbejde, de udfører. Desuden kan du få rådgivning, og du betaler ikke, før du er tilfreds. Prisen du får er personalieret, og den plan I sammen lægger, er skræddersyet til dig. Du får alt på skrift, så der ikke opstår tvivl om aftalen. 

Et holdbart resultat

Resultatet er holdbart, og de stoler selv på det, som de viser ved den 3-årige garanti. Det er billigt malerarbejde i høj kvalitet, som du får leveret hos dem. Der er tilfredshedsgaranti, de har glade kunder, og de er især et populært valg blandt boligejere. 

Det er forskelligt, hvor lang tid det tager at male og tørre, det kommer selvfølgelig an på størrelse og projekt. En 2-værelses lejlighed tager typisk omkring 2 dage for at have en nogenlunde idé. Du skal benytte en professionel maler, fordi det simpelthen bare ser bedre ud, og så holder det længere. Når det nu ikke er så ofte, at der males vægge, så kan man lige så godt få gjort det ordentligt, da det er et større arbejde. Det vil gøre, at det først skal gentages om mange år. Her satser de på, at du fik så god en oplevelse sidst, at det selvfølgelig er dem, du vender tilbage til. 

Flere Nyheder