Find det rette udstyr til ølbrygning

Find det rette udstyr til ølbrygning

Ølbrygning som hobby har vundet større og større indpas i de danske hjem inden for de seneste ti til tyve år. Dette er en direkte følge af mikrobryggeriernes opblomstring inden for samme periode i kombination med internettets mellemkomst.

Det er nemlig den dag i dag lettere end aldrig før at skaffe sig adgang til brygudstyr i høj kvalitet. Og mikrobryggerierne har med al ønsket tydelighed vist os, at det ikke kun er de store bryghuse som har monopol på at fremstille de gyldne dråber.

Kom godt i gang med ølbrygning med det rette udstyr

Det kræver nemlig ikke den store brygmester eksamen at fremstille øl hjemme i privaten. Faktisk kræver det ikke engang det store forkromede bryganlæg til mange tusind kroner at komme sikkert ud over rampen som absolut nybegynder. Alt, hvad du skal bruge for at påbegynde din nye hobby, er et begynder sæt fra Albryg – et såkaldt Basis Start Sæt eller et Deluxe start Sæt.

Heri finder du det mest nødvendige udstyr til ølbrygning, for eksempel gærspand, taphane og gærlås samt diverse rengørings midler og redskaber.

Med et Start Sæt kan du komme rigtig langt uden at skulle investere en mindre formue. Ligeledes behøver du ikke at rydde garagen eller kælderen for at få plads til det lille amatør bryganlæg, som sagtens kan stå og hygge sig i et hjørne af køkkenet. Og så får du den basale grundviden om brygge processen før du opgraderer til en bryganlæg i den tungere klasse.

Kom videre med ølbrygning med et semi professionelt bryganlæg

Albryg er også leveringsdygtig i bryganlæg til den viderekomne amatør brygmester. I den online shop på albryg.dk finder du et velassorteret udvalg af bryganlæg fra Braumeister, Grainfather, Brew Monk og Brewster. Du kan se dem alle, og bestille dit nye bryganlæg, i den online shop på https://www.albryg.dk/olbrygning