Find de bedste GLS priser online

Find de bedste GLS priser online

Står du for at skulle sende en pakke – enten som privat afsender eller som virksomhed med webshop? Så skal du finde dig en god leverandør af forsendelses service. Og her er GLS et rigtig godt bud.

Hvad er GLS?

GLS er en forkortelse for General Logistics Systems, og er navnet på en større international virksomhed med speciale inden for logistik og fragt. GLS, som er et datter selskab til Royal Mail – Storbritanniens officielle postvasen – har sit hovedkontor i Amsterdam i Holland. Virksomheden er aktiv i 42 europæiske lande, og dermed den tredje største forsendelsesvirksomhed i hele Europa. GLS tilbyder services inden for forsendelse, fragt og logistik over hele verden via et stort netværk af lokale partnere, med undtagelse af lande så som Nordkorea og Cuba.

Hvordan foregår forsendelse af pakker ved hjælp af GLS?

GLS servicerer både privat personer og virksomheder, som opererer med store og hyppige forsendelser. Samtidig hører GLS til de leverandører af forsendelses ydelser, som benytter sig af den smarte og fleksible pakkeshop løsning. Dette er både nemmere og billigere end forsendelse med omdeling, eller dør til dør leverancer.

Skal du som privat person sende en pakke, bestiller du blot en pakke label online, og indleverer din pakke i den nærmeste pakke shop. Som modtager kan du ligeledes vælge at afhente din pakke i en af de mange pakke shops – det er super nemt og belejligt, idet disse ofte ligger i supermarkeder, kiosker eller stormagasiner, og derfor både har længe åbent og kan findes tæt på din bopæl.

Hvad koster det at sende pakker med GLS?

Priserne på at sende pakker via GLS varierer en del alt efter om du er privat kunde eller om du repræsenterer en større virksomhed med mange årlige forsendelser. Du kan læse mere om GLS priser på danske-fragtpriser.dk