Få fremstillet dit nye plankebord hos en dygtig snedker

Et lækkert plankebord kan bruges til mange ting. Plankebordet skaber hygge og varme under måltidet, og er behageligt at sidde ved. Du kan også sagtens bruge et vel designet plankebord som arbejdsbord eller skrivebord. Der er nemlig ingen der siger at den smukke overflade nødvendigvis skal være ujævn og bulet.

Et smukt forarbejdet plankebord, fremstillet af en rigtig snedker og ud af massivt træ, vil pynte i de fleste hjem og samtidig skabe en hjemlig og hyggelig atmosfære. Og så vil et plankebord kun blive kønnere og mere personligt at den patina, som uvægerligt opstår i årenes løb.

Hvor kan jeg købe et plankebord?

Uanset hvor du er bosat i landet kan du altid bestille et lækkert plankebord hos Odense baserede Hipstory. Hipstory er en møbelsnedker virksomhed som har specialiseret sig inden for fremstilling af smukke og funktionelle plankeborde til rimelige priser.

Siden 2015 har Hipstory leveret de lækre og fashionable plankeborde til såvel private kunder som til erhvervs virksomheder over hele Danmark. Hipstory er ejet og drevet af en af de mest succesfulde og driftige iværksættere i Odense, nemlig Simon William Bukdahl Brask.

Simon driver flere butikker og showrooms i blandt andet Odense og Vejle samt på Frederiksberg. Hos Hipstory er de høje standarder og den solide håndværksmæssige kvalitet i højsædet sammen med en målsætning om at skabe lækre og elegante møbler som alle kan få råd til. Derfor finder du udelukkende billige plankeborde i høj kvalitet i Hipstorys sortiment. Du kan således hos Hipstory anskaffe dig et lækkert håndlavet plankebord til en rimelig pris uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

De fleste af de møbler du finder hos Hipstory er fremstillet af enten svensk fyrretræ eller oventørret egetræ – begge materialer som er karakteriseret ved såvel skønhed som slidstyrke. Du kan læse mere, og bestille dit nye plankebord online, på Hipstory.dk