Få flotte gulve igen med en gulvafslibning i Jylland

26 February 2021
Astrid Pedersen

Har dit trægulv ikke modtaget gulvservice, siden du fik det lagt, eller siden du flyttede ind i din bolig – og er det efterhånden ved at være mange år siden? Så trænger det med sikkerhed til en kærlig hånd. Især hvis der er tale om et trægulv som enten er olieret, ubehandlet, eller behandlet med sæbe.

Denne type trægulve er nemlig særdeles sarte i overfladen idet de ikke nyder samme grad af beskyttelse som eksempelvis lakerede eller malede gulve. Hvor sidst nævnte gulv type er solidt beskyttet under et tykt lag lak, fernis eller maling vil et ubehandlet, olieret eller sæbe behandlet gulv være langt mere sårbart.

Derfor kræver den slags gulve løbende pleje gennemgrundig gulv vask med særlige sæber. Og selv om du passer og plejer dit smukke trægulv vil det uvægerligt med tiden begynde at udvise klare tegn på slitage.

Disse kan optræde i form af en gråligt mat film som består af nedtrådt snaves og støv der hvor gulvet hyppigst betrædes, for eksempel foran sofaen eller rundt om familiens spisebord. Du vil se en større forekomst af misfarvninger i træværkets overflade forårsaget af blandt andet spildte væsker og solfalming. Og endelig vil et slidt og udtørret trægulv få en større tendens til at danne splinter.

Få dit flotte trægulv tilbage med en professionel gulvafslibning

Til alt held er disse skønhedspletter i reglen kun overfladiske. Det betyder at de er nemme at komme til livs med en skånsom, dog effektiv, gulvafslibning. Er du bosiddende i Jylland kan du få hjælp til en sådan hos det danske gulvfirma Gulvkanonen ApS. Gulvkanonen ApS har afdelinger i hele Jylland, og du vil altid kunne finde mindst en Gulvkanonen gulvmand i nærheden af din bopæl.

Hvis du ønsker et skarpt tilbud på afslibning af gulve med tilhørende efterbehandling kan du kontakte Gulvkanonen ApS via hjemmesiden https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-jylland/ 

Flere Nyheder