Få den bedste hjælp til bolighandlen hos en boligadvokat

I Danmark handles der boliger som aldrig før. Især markedet for ejerboliger vokser – og de enkelte boliger skifter oftere hænder end for blot tyve år siden. Er du som førstegangs køber ude på det store bolig marked for at finde dig en bolig hvor du og måske din familie kan tilbringe de næste mange år er det vigtigt at du ser dig rigtig godt for.

Hvert eneste år ryger bolig købere i de mange fælder med hvilket bolig markedet er oversået. Det er nemlig ikke altid lige let at gennemskue hvad det er man bør tage sig i agt for når man skriver under på slutsedlen. Og derfor bør du altid alliere dig med en dygtig og erfaren boligadvokat som kan bistå dig i din bolig jagt.

Hvad skal jeg med en boligadvokat?

Måske tænker du at det ikke er nødvendigt at bruge penge på en boligadvokat. Du har jo ejendomsmægleren som har været så rar at vise boligen frem og fortælle om alle dens fortræffeligheder, og som nok skal ordne alle formaliteter i forbindelse med køb af boligen.

Men her skal du huske at en ejendomsmægler ikke er en mægler – det vil sige en formidler af boliger – i ordets egentlige forstand. En ejendomsmægler er nemlig langt fra uvildig. Han eller hun lever af at sælge boliger, gerne så mange som muligt og på korstest mulig tid. Derfor er en ejendomsmægler primært sælgers forlængede arm. Og af samme grund vil en ejendomsmægler ikke fortælle dig andet end hvad han eller hun er forpligtet til ifølge loven.

Dette kan betyde at der i den til boligen hørende dokumentation kan skjule sig forhold som kan for indflydelse på din beslutning om at købe. Det er her din boligadvokat kommer ind i billedet. En dygtig boligadvokat vil nemlig kunne hjælpe dig med at afdække disse forhold og dermed sikre at du foretager handelen på et oplyst grundlag.

Find din boligadvokat på eboligadvokat.dk