Erfaren boligadvokat lokalt på Fyn

Hvad enten du står som køber eller sælger af en ejendom, vil en boligadvokat være uundværlig for din handel.

Hos Hviid Advokater er der erfarne boligadvokater i Odense der har hjulpet tusindvis af mennesker med bolighandler af forskellig art.
En boligadvokat må aldrig repræsentere begge parter i en sag, og derfor er du altid sikret uvildig rådgivning i din boligsag hvad enten du står som køber eller sælger af ejendommen.

I en bolighandel er der enormt mange ting at holde styr på, og en boligadvokat fra Hviid Advokater er din professionelle livline, når det gælder om at have overblik over handlen og at sørge for at alle aspekter af handlen kommer til at foregå korrekt.
En boligadvokat vil også sikre sig at der ikke er nogle økonomiske mellemværender mellem køber og sælger efter handlen, hvilket vil spare begge parter tid, problemer og eventuelt større udgifter i fremtiden.

Hviid Advokater lover faste lave priser på deres boligadvokater, hundrede procent uvildig rådgivning og en gratis første samtale, hvor du kan vurdere om det er relevant for dig at hyre en erfaren boligadvokat.

Boligadvokaterne hos Hviid Advokater er uafhængige specialister i alle slags ejendomshandler. De har stor erfaring med alle de juridiske aspekter af ejendomshandler, og det er med til at løfte en tung byrde for køberen af en ejendom. Via ovenstående link er der yderligere information om Hviid Advokaters boligadvokater, og hvilke ting du skal være opmærksom på i lige netop din situation.

Benyt dig endelig også af kontaktformularen på Hviid Advokaters hjemmeside – det forpligter ikke til andet end en gratis samtale med en af de erfarne boligadvokater, der kan gøre det klart for dig, hvilke aspekter du skal være særligt opmærksom på i din handel, og hvordan boligadvokaten kan bistå dig hele vejen igennem handlen. Også efter, når der skal oprettes refusionsopgørelse.

Hviid Advokater har dygtige boligadvokater på Sjælland, Fyn og i Jylland og naturligvis også i 5260 Odense.

Brug også hjemmesiden i linket ovenfor til at få overblik over hvilke advokater der er til rådighed og hvilke advokatpriser der er gældende, alt efter hvilken type bolig ejendomshandlen drejer sig om.
Se også fanen ‘Råd fra boligadvokaten’, hvor du kan læse om hvilke ting boligadvokaten altid vil råde dig til at have styr på i en bolighandel. Der er blandt andet det økonomiske aspekt omkring lån i banken – boligadvokaten råder dig til at lave et budget og derefter tale med ham om, hvilket lån der er bedst for dig at tage.