Er du på jagt efter en ny brugt bil?

Det kan være lidt af en jungle at købe en brugt bil – og lidt af en tur at besøge den ene forhandler efter den anden. Men nu er 23 bilhuse fordelt over Sjælland, Fyn og Jylland gået sammen om at gøre det nemmere for dig. De står nemlig bag hjemmesiden Det Digitale Bilhus, og her finder du blandt andet en overskuelig oversigt over brugte biler til salg. Der er altid over 700 på lager.

I skrivende stund er der faktisk hele 764 brugte biler til salg, som du i ro og mag kan gå i opdagelse imellem hjemme fra sofaen.

Det bliver ikke nemmere
Og det er nemt at tjekke de mange brugte biler ud. Du skal blot gå ind på hjemmesiden https://www.detdigitalebilhus.dk/ og vælge ‘Brugte biler’ i menubjælken øverst på siden. 

Derfra er det bare at kigge på biler. Du kan nemt afgrænse din søgning, så du for eksempel kun får vist personbiler, specifikke mærker eller modeller, eller kun biler, der kører på benzin.

Du kan også vælge, om bilerne skal sorteres og vises efter for eksempel kontantpris, årgang eller hvor mange kilometer, de har kørt.

Når du klikker videre ind på de enkelte biler, får du naturligvis yderligere billeder og informationer om bilen. Du får også at vide, hvor bilen står, du får kontaktoplysninger, og du kan booke en prøvetur. 

Det Digitale Bilhus kan også en hel masse andet
Du finder også nye biler til salg på hjemmesiden, og du finder i øvrigt også alt fra nyttig information om koblingsskift til nyheder fra bilbranchen og gode artikler til dig, der bare gerne vil udvide din viden om de 4-hjulede.

Hos Det Digitale Bilhus ved de alt, hvad der er værd at vide om især bilmærkerne Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Mitsubishi, Fiat Professional og Iveco. Men de ligger selvfølgelig også inde med stor viden om alle mulige andre mærker.